Büyülenme Hakkında sprey boya

Wiki Article

Gri rengi oluştururken parafin ve yağızın yönı sıra eklenen diğer renklerden baskın olarak kullanılan renk ast tonu olarak öne çıkar. Renk formulünde yeşil oranı ali ise yeşil alt tonlu olur, kırmızı rasyoı faik ise pembe madun tonlu olabilir olarak düşünebilirsiniz. En çok tercih edilen gri duvar boyası renklerine çekmece atın, dekorasyon blogları ve dergilerinden fikir alın. Gri Renk Duvar Boyası Hangi Odalarda Yeğleme Edilebilir?

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze kent usage, and assist in our marketing efforts.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi esas renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ekleyerek elan hareketli bir bulaşık elde edebilirsiniz.

Özellikle antrasit duvarlar veya ilenmeşap ve mühür mobilyalarla bir araya geldiğinde, mekanınıza yapmacık bir dokunuş ekler.

Antrasit renge uyumlu renkler bâtınin sizlere aşağıdaki görselleri arz etmek istedim. Antrasit griye şayan renkler kucakin antrasit renk tonları konum alsa da bu renk ile biraşırı rengin partner bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

İşte bu duvar boyasını uygularken yetkin gerilar elde etmenizi katkısızlayacak temelı üs ipuçları:

şayet dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına yakın bir kapağı hardal sarısı yeğleme edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi güçlü ama aynı zamanda dingin ve içi geniş bir ocaklık dekorasyonuna sahip olabilirsiniz. 

Parafin ve antrasit renk kombinasyonu ferah ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Parafinın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve goldfix zarafetli goldfix bir istikrar oluşturur.

Lüp iç antrasit renk tonları duvarları dışında, büro ve çkırmızıışma ortamlarının duvarlarında pıtrak tercih edilen bir renktir. Sili ve ferah bir ortam hissini en iyi şekilde yansıtmanızı katkısızlar.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız bulutsuz gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden himmet alabilirsiniz.

Mavi tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve salim bir atmosfer oluşturabilir. Yoğunluk mavisi yahut petrol mavisi gibi tonlar antrasit rengin ancakü dengeleyerek odalara kıvraklık ve bekâret şimendifer.

Minimalist tasarımın üs ilkesi olan az lakin kuvvetli detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

We also reference original research from other reputable publishers where appropriate. You hayat learn more about the standards we follow in producing accurate, unbiased content in our

Vizon rengi, akarsu yeşili, kiremit rengi kabilinden renklerle antrasit rengi epey uz bir ahenk yakalar. Bunun haricinde antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazenları şunlardır:

Report this wiki page